Compania noastra

Oferim sticla de care ai nevoie, cand ai nevoie

Prisma Glass Timisoara reprezinta calitatea in domeniul prelucrarii si montajului elementelor din sticla, cu aplicatii in arhitectura, amenajari interioare sau exterioare. Producem si comercializam sticla pentru proiecte din cele mai diverse, de la balustrade din sticla securizata si laminata atat pentru complexe rezidentiale ( blocuri ) cat si pentru locuinte individuale , compartimentari din sticla, pana la cabine si paravane de dus cu sticla securizata Timeless.

Oferim servicii complexe si procesari speciale ale sticlei: slefuire, fazetare, gaurire, sablare, laminare, securizarea geamului pentru compartimentari interioare, usi din geam securizat, oglinzi fazetate, geam decorativ sablat, pardoseli si copertine din geam laminat, placari cu sticla vopsita sau cu print, etc.

Iti oferim servicii complete de la consultanta pana la montaj.

De ce sa ne alegi?

Profesionalism

Suntem PROFI in tot ceea ce facem. De la prima intalnire, la ofertare si pana la finalizarea lucrarii. Avem experienta, echipamente dar si solutiile tehnice pentru fiecare proiect in parte.

Consultanta

Stim cat este de importanta calitatea dar si consultanta profesionista. De aceea iti stam la dispozitie si iti vom propune cele mai bune solutii tehnice pentru ideile tale.

Servicii post-vanzare

Iti vom fi alaturi si dupa terminarea proiectului. Intotdeauna vom fi pregatiti sa-ti raspundem la intrebari, sa te indrumam, daca este cazul, si de ce nu sa te ajutam cu noi proiecte.

Portofoliu lucrari

De ce sticla?

Pot fi multe motive, fiecare din noi alegand produsele din sticla din propriile lui ratiuni. Cert este ca sticla este singurul element ce ofera senzatia de libertate, senzatia de transparenta, senzatia de eleganta. Fie ca vorbim de sticla clara sau sablata, de sticla vopsita sau print digital pe sticla, de sticla securizata sau laminata, fii sigur ca produsul final va fi Wow !

Garantie, grija si post garantie

Fiecare produs respecta normele de siguranta si calitate in domeniu. Toate prelucrarile sunt executate de utilaje de ultima generatie iar grija pentru executia fiecarui proiect este primordiala. Iti vom fi alaturi atat pe parcursul proiectului cat si dupa finalizarea acestuia.