Tal concept house este cel mai nou proiect de design interior și proiectare de mobilier din cadrul grupului nostru. Concept House reprezinta motto-ul nostru atunci când creăm un ambient reprezentativ pentru tine, un CONCEPT creat de la zero, modelat dupa nevoile si sufletul tau.

Servicii complete de amenajări și design interior.
Oferim servicii complete de amenajări și design interior la cheie, personalizăm fiecare proiect și obiect propus în cadrul amenajării, oferim consultanță, suport tehnic, randări 3D, planuri tehnice și de detaliu, iar alături de parteneri ne ocupăm de project management și gestionarea bugetului alocat amenajării.

Armonie între stil, funcționalitate și estetică.
Cu siguranță fiecare proiect este o provocare, iar pentru a ne putea raporta la cerințele tale când amenajăm spațiul care va deveni „acasă”, dorim să aflăm de la tine ce îți place, ce pasiuni ai și ce te face fericit. Astfel, nevoile clientului împreună cu creativitatea si maiestria noastră dau identitate fiecărui proiect.

Tal Concept House se concentrează pe armonia între stil, funcționalitate și estetică și este aici pentru orice provocare în materie de mobilier la comanda, inclusiv piese fabricate din lemn masiv.

Customer ideas
Customer ideas
Dressing room
Dressing room
Kitchen
Kitchen
Livingroom and bedroom
Livingroom and bedroom