Vitralii

Lumina filtrată prin culoare. Ritm și translucență, păstrează locul în orice spațiu, indiferent de stil, clasic sau modern putând fi folosit în decorațiuni interioare și exterioare, geamuri izolante, geamuri simple, geamuri pentru uși și în general accesorii pentru mobilier. Intre arta si tehnologie Prisma contopeste cele doua calitati oferind solutii personalizate pentru fiecare proiect.


STICLĂ CU CRISTALE FAȚETATE

Cristalele faţetate pot fi folosite pentru a decora ferestrele, ușile, mobilierul, sau pentru împodobirea oglizilor, oferind obiectelor o strălucire deosebită și o eleganță rafinată.


TEHNICA CADRAM

Prin tehnologia Cadram, designurile sticlei decorative sunt formate dintr-un contur ce simulează firul de plumb, prin intermediul unui utilaj cu comandă numerică, iar culoarea se aplică manual. Conturul poate fi în nuanţele: negru, clar, auriu, argintiu. Culorile aplicate sunt nuanţe de culori RAL, având un avantaj faţă de filmele colorate prin multitudinea de combinaţii. Un alt avantaj al acestei tehnici este ca atât conturul cât şi culoarea sunt rezistente la razele ultraviolete.